sreda, 29. december 2010

REFERENDREFEREDUM o Odpravi Privilegijev Socializma in 20 letne za večino škodljive tranzicije

Referendumsko vprašanje
Ali ste za sprejem zakona, s katerim bodo končno ter dokončno in v vseh pogledih odpravljeni škodljivi privilegiji (posebne, izjemne pravice določene družbene plasti) iz okvira prejšnje državne ureditve oziroma tako imenovanega "socialističnega samoupravljanja" v preteklih desetletjih? Uveljavljen zakon o odpravi privilegijev socializma bo namreč:
odpravil nekatere privilegije, ki so si jih neupravičeno predvsem na škodo drugih prilastili samo eminentni (najbolj vidni) predstavniki prejšnjega totalitarnega režima (politične ureditve "socialističnega samoupravljanja");
preprečil možnost, da bi se podobne stvari dogajale tudi v prihodnje, zaradi česar preverjenim zagovornikom in podpornikom bivšega totalitarnega režima za določen čas prepoveduje opravljanje odgovornih delovnih nalog;
samo omogočal, da se bo na podlagi izvajanja določb tega zakona Republika Slovenija dokončno izvila izpod jarma nekdanjega totalitarnega režima in postala sodobna ter napredna demokratična evropska država.



Referendum bo omogočil:
1. Sestop kadrov, kreatorjev in podpornikov bivšega komunističnega režima z vseh odgovornih mest, s katerih se lahko odloča o naši usodi, torej vseh tistih, ki so po juniju leta 1988, ko se je začela slovenska pomlad, še vedno ostali člani ZKS in UDBE in so tudi danes na odgovornih mestih v državi. Ti so namreč vedeli, da bo demokracija zgolj farsa;
2. Popravo preteklih krivic;
3. Ureditev lastninskih razmerij in problemov;
4. Kadrovsko prenovo naše družbe;
5. Neprimerno višjo strokovnost na vseh vodilnih in drugih mestih v državi;
6. Razpad oblastniških lobijev, klanov in klik;
7. Razcvet našega gospodarstva;
8. Uvedbo prave demokracije,
9. Slovenski moralni in duhovni preporod.
(Zakon o Odpravi Privilegijev Socializma) bo postavil stvari na pravo mesto in omogočil korenite spremembe, ki bi se morale zgoditi že leta 1990, z njim bo pridobilo koristi najmanj 87% Slovenk in Slovencev, medtem ko bo največ 13% zgubilo neupravičene privilegije in moč odločanja o usodi večine v korist manjšine. To pa je tudi za njih korist, saj jim ne bo treba več skrbeti in jih biti strah, ker vedo, da to ni pošteno. Torej, pridobili bodo tudi oni.
PROSIMO, DA POŠLJETE TO POBUDO NA ČIM VEČ NASLOVOV VAŠIH PRIJATELJEV IN ZNANCEV, TER JIH SPODBUDITE, DA NATISNEJO GORNJI OBRAZEC IN ZAČNEJO ZBIRATI PODPISE. Za začetek postopka v parlamentu jih potrebujemo samo 2.500. 


3 komentarji:

  1. Lepo in pregledno zastavljen cilj. Narod ima vsega dovolj. Dovolj krize, bede, pomanjkanja, nemorale, laži in sprenevedanja. Takoj podpišem ZA.
    lp
    Civilna iniciativa za VSE:

    Moja SLO = HUMANA Slo
    ker
    NISMO rojeni le ZASE

    http://www.shrani.si/f/35/OA/3375yOo/stranka-humana-slovenija.pdf

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi nacisti so prišli na oblast z lažmi! In ti naši niso nič drugačni. Ni ga bolj strpnega ljudstva kot je slovensko, na celi Zemlji ne. Kje drugje bi jih že zdavnaj obglavili!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Namesto, da bi odddajo podpisa poenostavili do skrajnosti jo otežite. Tipično slovensko. Pol se pa nič čudit, če ni odziva! Kako, presneto ej, se odda ta podpis!

    OdgovoriIzbriši